Actueel

Hieronder treft u een overzicht van de laatste nieuw items.

Bouw meest duurzame distributiecentrum

Op dit moment wordt één van de grootste Lidl distributiecentra in Europa gebouwd in Oosterhout. Het gebouw is 7,5 voetbalvelden groot en heeft een oppervlakte van totaal 54.000 m2. Bij elke nieuw distributiecentrum legt Lidl haar duurzaamheidsambitie weer hoger. Dit distributiecentrum is nu al het meest duurzame distributiecentrum van Nederland.

Nieuwbouw HelloFresh in Bleiswijk

In opdracht van Pleijsier Bouw uit Genemuiden bouwt KIM Nederland mee aan een compleet nieuwe geconditioneerde DC in Bleiswijk. In totaal ruim 20.000 m2 met het Breeam duurzaamheidscertificaat Excellent.

Uitbreiding Scelta in Kruinigen

In opdracht van bouwbedrijf Sprangers gaat KIM Nederland wederom bouwen voor Scelta in Kruiningen.

Nieuwbouw Koel- en vriescellen Boon in Dordrecht

De kernactiviteiten van Boon Sliedrecht B.V. bestaan uit distributie van levensmiddelen aan (franchise) afnemers en de exploitatie van MCD Supermarkten en Boon’s Markten. Dit zijn full-service supermarkten met service en vers hoog in het vaandel.

Nieuwbouw koelcellen Jumbo Raalte

Een mooie start in 2018! KIM Nederland bouwt wederom voor Jumbo de koelcellen van het nieuwe Jumbo E-fulfilment Center in Raalte.

Interne verbouwing Wilms Vlees in Tilburg

KIM Nederland heeft wederom een opdracht ontvangen voor de interne verbouwing bij Wilms Vlees in Tilburg. Het project omvat koelcellen, vriesruimte, productieruimtes en de bijbehorende deuren.

Aan de Stegge Twello bouwt voor Euroma in Zwolle

Kruiden- en specerijenproducent Euroma verhuist naar een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle.

Postuma krijgt groen licht voor nieuwbouw

Een langgekoesterde wens van Postuma AGF gaat in vervulling.

Pagina 1 van 16  1 2 3 >  Laatste ⟩