Actueel

Hieronder treft u een overzicht van de laatste nieuw items.

Eerste inwerkstelling nieuwbouw Ameco Apeldoorn

Bouwteam Aan de Stegge Twello en leveranciers bouwen in rap tempo

Ameco slacht eerste runderen op nieuwe locatie Apeldoorn

Rundveeslachterij Ameco gaat vandaag proefslachten op de nieuwe locatie in Apeldoorn. Ameco verplaatst binnenkort alle activiteiten van het Amsterdam abattoir, gevestigd in het Food Center aan de Jan van Galenstraat, naar Apeldoorn. De opening van de nieuwe slachterij, die is gelegen op het bedrijfsterrein Ecofactorij, is gepland op 23 oktober.

KLOOSTERBOER BOUWT VOLAUTOMATISCH VRIESHUIS IN LELYSTAD VOOR MCCAIN

Logistieke dienstverlener Kloosterboer is in Lelystad begonnen met de bouw van een nieuw state-of-the-art volautomatisch hoogbouw vrieshuis met een capaciteit van 40.000 pallets. De nieuwe vestiging wordt gerealiseerd op een kavel van bijna 2,6 hectare en moet in het vierde kwartaal van volgend jaar operationeel zijn.

Start bouw grootste garnalenfabriek van Nederland

Visproducent Klaas Puul B.V.is begonnen met de bouw van de nieuwe ‘garnalenfabriek’. Donderdag 29 juni legden de zes kleinkinderen van eigenaar Evert Mooijer – oprichter van Klaas Puul –  de eerste steen. De nieuwbouw wordt de grootste garnalenproductie en -opslag van Nederland.

Nieuwbouw voor Van Oers in Dinteloord

Bouwonderneming Stout heeft de opdracht verworven voor de nieuwbouw van een bedrijfsgebouw voor Van Oers United. De nieuwbouw van 13.650 m2 wordt gerealiseerd in de Agro & Foodcluster van bedrijventerrein Nieuw Prinsenland in Dinteloord.

Nieuwbouw Van Oers United

Midden in haar teeltgebied van sperziebonen en spruiten start Van Oers United met de bouw van een nieuwe locatie.

Bouw Hems/Fortuna verloopt volgens planning

In Oss realiseren wij nieuwbouw voor Hems/Fortuna. Het project verloopt conform de lean planning, mede door dagelijks overleg met de voorlieden, en zal medio november 2017 worden opgeleverd.

Het gaat hard bij Ameco in Apeldoorn!

Bij Aan de Stegge Twello houden we wel van uitdagingen. De uitdaging van het bouwteam van Ameco in Apeldoorn: binnen 13 maanden van eerste kennismaking tot oplevering van de nieuwbouw.

Pagina 1 van 14  1 2 3 >  Laatste ⟩