Actueel

Hieronder treft u een overzicht van de laatste nieuw items.

Uitbreiding Scelta in Kruiningen

Scelta in Kruiningen krijgt uitbreiding! Het bedrijfspand wordt vanaf januari door Sprangers Bouwbedrijf uitgebreid met een vriescel, een gekoelde inpakruimte, opslagruimte, expeditie en twee laadkuilen.

Vleesverwerker Ameco krijgt sleutel nieuw bedrijfspand

In een recordtijd van 13 maanden is het nieuwe bedrijfspand van vleesverwerker Ameco ontwikkeld en gerealiseerd. Afgelopen vrijdag kreeg Ameco de sleutel overhandigd.

Video! Rondleiding in nieuwbouw vleesverwerkingsbedrijf Ameco te Apeldoorn

In een recordtijd van 13 maanden is het nieuwe bedrijfspand van vleesverwerker Ameco ontwikkeld en gerealiseerd.

Overslagbedrijf Sealane begint deze maand met uitbreiding

Overslagbedrijf Sealane begint deze maand met de uitbreidingen in de Eemshaven. Er komt een nieuw vrieshuis en de bestaande havenkade wordt met 100 meter verlengd.

Bouw vrieshuis van Kloosterboer Lelystad gaat van start

Lelystad - De eerste paal van het nieuwe vrieshuis van Kloosterboer in Lelystad ging woensdag 18 oktober de grond in. Het nieuwe volautomatische vrieshuis krijgt een opslagcapaciteit van 40.000 pallets.

Eerste inwerkstelling nieuwbouw Ameco Apeldoorn

Bouwteam Aan de Stegge Twello en leveranciers bouwen in rap tempo

Ameco slacht eerste runderen op nieuwe locatie Apeldoorn

Rundveeslachterij Ameco gaat vandaag proefslachten op de nieuwe locatie in Apeldoorn. Ameco verplaatst binnenkort alle activiteiten van het Amsterdam abattoir, gevestigd in het Food Center aan de Jan van Galenstraat, naar Apeldoorn. De opening van de nieuwe slachterij, die is gelegen op het bedrijfsterrein Ecofactorij, is gepland op 23 oktober.

KLOOSTERBOER BOUWT VOLAUTOMATISCH VRIESHUIS IN LELYSTAD VOOR MCCAIN

Logistieke dienstverlener Kloosterboer is in Lelystad begonnen met de bouw van een nieuw state-of-the-art volautomatisch hoogbouw vrieshuis met een capaciteit van 40.000 pallets. De nieuwe vestiging wordt gerealiseerd op een kavel van bijna 2,6 hectare en moet in het vierde kwartaal van volgend jaar operationeel zijn.

Pagina 1 van 15  1 2 3 >  Laatste ⟩