Actueel

Hieronder treft u een overzicht van de laatste nieuw items.

Volleyballers Draisma Dynamo brengen jarige sponsor traktatie

Directie en personeel van KIM Nederland keken verbaasd op toen woensdagmiddag ineens de (bijna) complete selectie van Draisma Dynamo aan de Tweelingenlaan op de stoep stond. Als blijk van waardering voor de steun van de onlangs 50 jaar geworden specialist in isolatie-systeembouw kwamen de volleyballers hun sponsor feliciteren.

Nieuwbouw Hanos Hengelo

De vergunning voor de nieuw te bouwen vestiging van Hanos, internationale horeca groothandel, in Hengelo (o) is verleend. Het gaat om een middelgrote vestiging die Twente kan bedienen. Het hele gebouw is ruim 10.000 m2 groot en bestaat deels uit 2 bouwlagen. Het is zowel een groothandel , met zelfbediening voor klanten, als een distributiecentrum voor de omgeving.

Bijzondere gift van K.I.M. Nederland 50-jarig jubileum

Al bij aanvang van het Tjommie Golf Event 3 oktober jl. ontving Hugo Tempelman, oprichter van partnerorganisatie Ndlovu Care Group in Zuid-Afrika, een mooie cheque. K.I.M Nederland BV vierde haar 50 jarig bestaan op Paleis Het Loo met een groot feest. De 900 genodigden gaven donaties in plaats van cadeau’s voor twee goede doelen, waaronder Tjommie.

Nieuwbouw Koninkljike Euroma Zwolle: hoogste punt bereikt

Het hoogste punt is bereikt bij de bouw van de nieuwe fabriek voor Koninklijke Euroma in Zwolle. De bouw loopt op schema en Euroma kijkt ernaar uit te verhuizen naar haar nieuwe hoofdkantoor volgend jaar.

Terugkijken: 50 jaar KIM

KIM bestaat 50 jaar! Bekijk de aftermovie van ons feest op paleis Het Loo. Ook de prachtige lasershow is de moeite waard.

Huzarenstuk Klaas Puul

VOLENDAM – Een enorme operatie dit jaar bij Klaas Puul. Met nieuwbouw, uitbreiding, een dubbele verhuizing, reorganisatie, een jubileumviering en ook nog eens een fusie met zalmgigant Foppen. Een huzarenstuk, zegt architect Gert de Vries tegen directielid Sander van den Berg.

Nieuwbouw Postuma AGF in afrondende fase

Tholen - Bij Postuma AGF wordt er met smart uitgezien naar de opening van het nieuwe pand. Gerald Voorinholt van Posthuma: “Onze streefdatum is dat we 1 december opengaan.”

KIM Nederland 50 jaar

Zaterdag 1 september 2018 vierde K.I.M. Nederland haar 50 jarig bestaan op Paleis Het Loo. Voor de 900 genodigden (relaties, werknemers, vrienden en familie) was het met recht een spetterend feest met grote artiesten.

Pagina 1 van 18  1 2 3 >  Laatste ⟩