Actueel

Hieronder treft u een overzicht van de laatste nieuw items.

‘BOUWEN IS ASSEMBLEREN’

Wie anno 2018 plannen heeft voor nieuw- of verbouw of renovatie, krijgt te maken grote thema’s. Energiebesparing, duurzame materialen, het vergroten van de efficiency, voedselveiligheid. Wat hebben bouw-experts en toeleveranciers de foodsector te bieden aan innovaties? Welke trends en ontwikkelingen signaleren ze?

POSTUMA AGF TIMMERT AAN DE WEG

De herindeling van het huidige bedrijventerrein door de gemeente, vormde de aanleiding voor Postuma AGF om te denken aan nieuwbouw. Het kwam de groothandel in groente en fruit goed uit, want ze groeide uit haar jas.

Nieuwbouw volautomatisch vrieshuis in Lelystad voor Kloosterboer

Nieuwbouw volautomatisch vrieshuis in Lelystad voor Kloosterboer

Start uitbreiding Spakenburg Paling

Spakenburg Paling breidt uit. Vorige week ging de eerste heipaal de grond in. De start van de uitbreiding werd gevierd met taart en natuurlijk ook vers gerookte paling.

HelloFresh start bouw nieuw distributiecentrum

Samen met logistiek dienstverlener Leen Menken begint de maaltijdboxleverancier in oktober met de bouw van een nieuw distributiecentrum in Bleiswijk.

Bouw meest duurzame distributiecentrum

Op dit moment wordt één van de grootste Lidl distributiecentra in Europa gebouwd in Oosterhout. Het gebouw is 7,5 voetbalvelden groot en heeft een oppervlakte van totaal 54.000 m2. Bij elke nieuw distributiecentrum legt Lidl haar duurzaamheidsambitie weer hoger. Dit distributiecentrum is nu al het meest duurzame distributiecentrum van Nederland.

Nieuwbouw HelloFresh in Bleiswijk

In opdracht van Pleijsier Bouw uit Genemuiden bouwt KIM Nederland mee aan een compleet nieuwe geconditioneerde DC in Bleiswijk. In totaal ruim 20.000 m2 met het Breeam duurzaamheidscertificaat Excellent.

Uitbreiding Scelta in Kruinigen

In opdracht van bouwbedrijf Sprangers gaat KIM Nederland wederom bouwen voor Scelta in Kruiningen.

Pagina 1 van 16  1 2 3 >  Laatste ⟩