Projecten

Voor koel- en vriescellen

KIM Nederland, sinds 1968 actief in de isolatiesysteembouw

Projecten in uitvoering

Rodé Vis vanuit de lucht

Wat is de stand van zaken bij het project Rodé Vis? Bekijk het vanuit de lucht.

Eerste inwerkstelling nieuwbouw Ameco Apeldoorn

Bouwteam Aan de Stegge Twello en leveranciers bouwen in rap tempo

Kloosterboer bouwt volautomatisch vrieshuis in Lelystad voor McCain

Logistieke dienstverlener Kloosterboer is in Lelystad begonnen met de bouw van een nieuw state-of-the-art volautomatisch hoogbouw vrieshuis met een capaciteit van 40.000 pallets. De nieuwe vestiging wordt gerealiseerd op een kavel van bijna 2,6 hectare en moet in het vierde kwartaal van volgend jaar operationeel zijn.

Nieuwbouw Van Oers United

Midden in haar teeltgebied van sperziebonen en spruiten start Van Oers United met de bouw van een nieuwe locatie.

Bouw Hems/Fortuna verloopt volgens planning

In Oss realiseren wij nieuwbouw voor Hems/Fortuna. Het project verloopt conform de lean planning, mede door dagelijks overleg met de voorlieden, en zal medio november 2017 worden opgeleverd.

Het gaat hard bij Ameco in Apeldoorn!

Bij Aan de Stegge Twello houden we wel van uitdagingen. De uitdaging van het bouwteam van Ameco in Apeldoorn: binnen 13 maanden van eerste kennismaking tot oplevering van de nieuwbouw.

Nieuwbouw koel- en vriescel GDP warehouse VTS door KIM Nederland.

In april zal op industrieterrein Saxe Gotha in Boxmeer gestart worden met de nieuwbouw van Verdijk Transport. Dit nieuwe, moderne pand wordt ruim 2 voetbalvelden groot en zal volledig ingericht zijn op crossdocking en langdurige opslag van farmaceutische producten. De producten kunnen worden opgeslagen bij temperatuur van +20°C, +5°C en bij diepvriestemperaturen. Eind 2017 zal het pand klaar zijn voor ingebruikname.

KIM Nederland bouwt mee aan nieuwbouw voor Pas Rokerij Specialiteiten

KIM Nederland en Aan de Stegge Twello hebben de handen ineen geslagen om dit nieuwbouwproject voor opdrachtgever Pas Rokerij Specialiteiten te realiseren.
Pagina 1 van 5  1 2 3 >  Laatste ⟩