Projecten

Voor koel- en vriescellen

KIM Nederland, sinds 1968 actief in de isolatiesysteembouw

Projecten in uitvoering

Nieuwbouw Heembouw / Bakker Barendrecht duurzaam en energiezuinig

Lennart van der Linden, voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR), Rinus Verhey, commercieel directeur Heembouw en Irénke Meekma, Managing Director van Bakker Barendrecht (onderdeel van Greenyard) tekenden maandag 23 april voor de aankoop van 6,6 hectare op bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard.

Nieuwbouw Udea

In Veghel starten we over een paar weken met de nieuwbouw voor Udea/Ekoplaza. Het gaat om een wereldprimeur op gebied van geconditioneerde warehousing inclusief een kantoorgebouw met een totaal oppervlak van ongeveer 32.000 vierkante meter.

Nieuwbouw Van Melik

Van Melik Food Groep in Hoensbroek, bekend van de Bufkes-broodjesketen en de Van Melik-slagerijen, gaat een groot productiebedrijf bouwen en heeft daarnaast familiebedrijf Bleijlevens Vleeswaren in Simpelveld overgenomen.

Nieuwbouw Menken Keuken te Sassenheim

Enkele weken geleden is er gestart met de nieuwbouw van het bedrijfspand van Menken Keuken op het Einsteinpark te Sassenheim.

Nieuwbouw volautomatisch vrieshuis in Lelystad voor Kloosterboer

Nieuwbouw volautomatisch vrieshuis in Lelystad voor Kloosterboer.

Nieuwbouw in Volendam en uitbreiding in Edam Klaas Puul

De omvang van het nieuwe bedrijfspand van Klaas Puul aan de Hyacintenstraat komt steeds meer in beeld. Ook in Edam wordt volop gewerkt aan de uitbreiding van het pand van Klaas Puul B.V.

Nieuwbouw Bresc in Werkendam

De bouw van het nieuwe bedrijfspand voor Bresc in Werkendam is gestart. Men is druk bezig met de bouwplaatsinrichting, grondwerk en het aanleggen van de riolering.

Nieuwbouw Euroma in Zwolle

Kruiden- en specerijenproducent Euroma verhuist naar een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle.
Pagina 1 van 6  1 2 3 >  Laatste ⟩