Projecten

Voor koel- en vriescellen

KIM Nederland, sinds 1968 actief in de isolatiesysteembouw

Projecten in uitvoering

Nieuwbouw PAS in Berkel-Enschot

KIM Nederland en Aan de Stegge Twello hebben de handen ineen geslagen om dit nieuwbouwproject voor opdrachtgever Pas Rokerij Specialiteiten te realiseren.

Bouw nieuw distributiecentrum voor Lidl in Southampton door KIM Nederland

Hoewel er slechts een smalle zee ligt tussen Nederland en Engeland is er, wat bouwen betreft, een wereld van verschil. Dat kunnen de Nederlandse bouwpartijen die betrokken zijn bij de nieuwbouw van het distributiecentrum voor Lidl in Southampton beamen.

Stand van de bouw Fresh-Care Convenience

In opdracht van Fresh-Care Convenience, onderdeel van Staay Food Group, realiseert Heembouw een high-tech groentensnijderij en productiesite voor kant en klaar maaltijden op de Poort van Dronten.

Agro Maasvlakte

Nieuwe bananen rijperij voor BAMA. BAMA-Gruppen AS uit Oslo (Noorwegen)

BAMA - Gruppen AS in Noorwegen is de grootste private distributeur van fruit and groenten. BAMA - Gruppen is actief in de groothandel en in de handel van geïmporteerde en Noorse geproduceerde verse producten in fruit, groenten en bloemen.

Nieuwbouw Dayseaday Frozen te urk

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuw vrieshuis. Het nieuwe diepvries heeft een opslagcapaciteit van 4500 palletplaatsen. Totaal komt men uit op ruim 6600 palletplaatsen.

Interne verbouwing en uitbreiding Plaza Foods

Plaza Food gaat een bestaand complex betrekken en verbouwen aan de Oostkanaaldijk 110 in Nijmegen.

Nieuwbouw koelcellen Scherpenhuizen te Eindhoven.

KIM Nederland gaat in opdracht van Scherpenhuizen de inpandige koelcellen en aanverwante onderdelen leveren en monteren bij het nieuw te bouwen distributiecentum Scherpenhuizen te Eindhoven.
Pagina 3 van 6  < 1 2 3 4 5 >  Laatste ⟩