Actueel

Hieronder treft u een overzicht van de laatste nieuw items.

Artikel nieuwbouw coldstore voor MSD

Op het bedrijfsterrein van geneesmiddelenproducent MSD uit Haarlem is de capaciteit voor gekoelde opslag van vaccins en geneesmiddelen flink uitgebreid. In opdracht van de Ierse hoofdaannemer Sisk bouwde Akor BV een Coldstore van 5.000 m2. Deze uitbreiding werd eind 2020 door het bouwbedrijf uit Rijssen opgeleverd.

Nieuwbouw duurzaam vrieshuis van Aviko in Steenderen

Het vrieshuis van Aviko heeft afgelopen maandag het BREEAM-NL Outstanding certificaat ontvangen voor het nieuwe vrieshuis. Het gebouw in Steenderen voldoet met het certificaat aan de hoogste duurzaamheidseisen. Hiermee heeft Aviko het meest duurzame vrieshuis van Nederland.

Nieuwbouw coldstore met keurpunt op Maasvlakte

Logistiek dienstverlener Eurofrigo is begonnen met de bouw van een nieuw koelhuis op de Maasvlakte. De nieuwe coldstore is de zesde locatie van Eurofrigo in Nederland. In de nieuwbouw komt tevens een hypermodern veterinair keurpunt. Naar verwachting wordt de nieuwe coldstore van Eurofrigo medio 2021 opgeleverd.

Nieuwbouw Coenen Boxmeer en dochteronderneming Districenter Cuijk

Transportbedrijf Coenen Boxmeer en dochteronderneming Districenter Cuijk gaan verhuizen naar Bedrijvenpark Laarakker.

Nieuw dc Lidl in Almere: CO2-neutraal en nog duurzamer dan voorgangers

De distributiecentra die Lidl de afgelopen jaren in Nederland liet bouwen waren stuk voor stuk extreem duurzaam. Dat geldt ook voor het mega-dc dat de supermarktketen gaat realiseren in Almere. De duurzaamheidslat ligt nu nog hoger dan voorheen met het streven naar een pand dat voldoet aan de hoogste BREEAM eisen: 5 sterren ‘outstanding’.

Innovatief en bezielend in de koel- en vrieshuisbouw.

K.I.M. Nederland is een toonaangevende specialist in isolatiesysteembouw. In heel Nederland en op aanvraag in het buitenland bouwt het Apeldoornse bedrijf koel- en vriescellen en overige geconditioneerde ruimten voor bedrijven in de food-, distributie- en transportsector. Algemeen directeur Han Reinders: “Wij werken efficiënt en innovatief en altijd met bezieling.

De niet aflatende energie van Zandbergen World’s Finest Meat

Met een hagelnieuw gebouw voor de Beyond Meat-tak, gaat Zandbergen met RBK Food Projects voor ‘best in class’ in duurzaamheid.

Nieuwbouw distributiecentrum BerryWorld

Nieuw zachtfruit DC BerryWorld (16.000 m2) voldoet aan duurzaamheidsnorm BREEAM-Outstanding

Pagina 1 van 21  1 2 3 >  Laatste ⟩