Projecten
Projecten
Projecten

KIM-NEDERLAND

Pluimveeslachterijen

Als grootste verwerker van geïsoleerde wand- en dakpanelen in Nederland, weet K.I.M. Nederland natuurlijk ook de weg in de isolatiebouw in slachterijen en de bijbehorende eisen en voorschriften.

Wij zijn bekend met en werken volgens de HACCP-hygiënecodes, BRC-eisen, VWA/RVV-voorschriften en EG-normen. Ook het Bouwbesluit met de daarin opgenomen brandpreventievoorschriften wordt hierin meegenomen.

In de vlees- en visverwerkende industrie, waaronder slachterijen, draait alles om de optimale verwerking en bewaring van vlees en vis, zonder daarbij de efficiency uit het oog te verliezen. Dat betekent rekenen met variabele factoren als temperatuur, licht, ventilatie en luchtvochtigheid.

Voor de vlees- en visverwerkende industrie levert K.I.M. Nederland een breed programma met isolatiepanelen, isolerende deuren en luiken en bijbehorende accessoires in RVS. Voor een optimale hygiëne sluiten de isolatiepanelen naadloos aan op de vloer en wordt voorkomen dat vuil zich ergens kan ophopen of hechten.