Actueel

Hieronder treft u een overzicht van de laatste nieuw items.

Vrieshuis Grolleman Coldstore Apeldoorn

Grolleman Coldstore is een logistieke dienstverlener voor klanten die producten willen laten verpakken, koelen, invriezen en opslaan.

Nieuwbouw Aviko Steenderen

Aardappelverwerkend bedrijf Aviko in Steenderen verdeelt de kant-en-klare producten tot nu toe over ‘diverse vrieshuizen over het hele land’.

Kloosterboer Lelystad officieel geopend

Op donderdag 13 juni is Kloosterboers nieuwste, volledig geautomatiseerde, multi-user hoogbouwvrieshuis officieel geopend. De openingshandeling werd verricht door door Erwin Pardon (Regional President, Continental Europa MENA & Lutosa), Janneke Sparreboom (Wethouder Gemeente Lelystad) en Alex Kloosterboer (CEO Kloosterboer).

BRESC: IN EEN DIALOOG ONTSTAAT IETS MOOIS

Bresc ontpopte zich van lokale slakkenteler tot knoflook- en kruidenspecialist voor de Europese gastronomiemarkt. De aanhoudende groei van het bedrijf vereist keuzes in grondstoffen, productie, duurzaamheid én huisvesting. Bresc koos voor nieuwbouw en ging een dialoog aan met Aan de Stegge Twello.

Nieuwbouw Vergeer Holland

In Bodegraven realiseren wij voor Vergeer Holland naast het huidige distributiecentrum een 22 meter hoog pand met een perceeloppervlak van 10.000 vierkante meter en een bruto vloeroppervlak van ongeveer 25.000 vierkante meter.

Nieuwbouw Udea in volle gang

De nieuwbouw van Udea is in volle gang. Algemeen directeur Erik Does maakte onlangs tijd vrij voor een rondleiding door het nieuwe pand dat gebouwd wordt op Foodpark Veghel, op een steenworp afstand van het huidige pand aan de Doornhoek.

Prefab plat dak biedt zekerheid in hallenbouw

Prefabricage van platte daken levert winst op bij de bouw van grote hallen en andere utilitaire gebouwen. Er zijn minstens zes redenen om te kiezen voor een prefab daksysteem, waaronder kwaliteit, garantie, snelheid van bouwen, esthetiek en duurzaamheid.

Opening nieuw pand Postuma AGF in IJsselmuiden

Deze maand betrok Postuma AGF haar nieuwe pand in IJsselmuiden. KIM Nederland bouwde hier aan mee.

Pagina 1 van 19  1 2 3 >  Laatste ⟩