Actueel

Hieronder treft u een overzicht van de laatste nieuw items.

Innovatief en bezielend in de koel- en vrieshuisbouw.

K.I.M. Nederland is een toonaangevende specialist in isolatiesysteembouw. In heel Nederland en op aanvraag in het buitenland bouwt het Apeldoornse bedrijf koel- en vriescellen en overige geconditioneerde ruimten voor bedrijven in de food-, distributie- en transportsector. Algemeen directeur Han Reinders: “Wij werken efficiënt en innovatief en altijd met bezieling.

De niet aflatende energie van Zandbergen World’s Finest Meat

Met een hagelnieuw gebouw voor de Beyond Meat-tak, gaat Zandbergen met RBK Food Projects voor ‘best in class’ in duurzaamheid.

Nieuwbouw distributiecentrum BerryWorld

Nieuw zachtfruit DC BerryWorld (16.000 m2) voldoet aan duurzaamheidsnorm BREEAM-Outstanding

Innovatief en bezielend in de koel- en vrieshuisbouw

In het magazine Logistiek Vastgoed wordt KIM Nederland uitgelicht over hoe innovatief en bezielend het bedrijf is in de koel- en vrieshuisbouw.

KIM Nederland in het magazine Food Locaties Nederland 2019/2020

Zojuist is het magazine FOOD Locaties Nederland 2019/2020 verschenen! Hierin staat een mooi artikel over de K.I.M. Nederland.

Uitbreiding Vion Boxtel

Vion moderniseert haar productielocatie in Boxtel om de concurrentiekracht op de nationale en internationale markten voor vlees te vergroten. Een deel van de activiteiten die op dit moment op de locatie in Scherpenzeel plaatsvinden, wordt geïntegreerd in de locatie in Boxtel.

Nieuwbouw Sligro Breda

Op het voormalig terrein van Philips en Bosch in Breda zijn de bestaande panden gesloopt en heeft Sligro Food Group een nieuw bedrijfspand ontwikkeld. Het bedrijfspand van circa 24.000m² bestaat uit een vriescel, een koelcel, een gekoelde expeditie, een DKW, een emballage afdeling en een kantoor gedeelte. Het pand is voorzien van twee laadkuilen met 33 dockdeuren. De gevels en binnenwanden bestaan uit K.I.M. PIR sandwichpanelen. Het project is uitgevoerd op basis van een BREEAM outstanding certificaat. Verder behoort de complete terreininrichting inclusief beplanting, verharding en asfalt tot de opdracht.

Nieuwbouw DL Logistics Group

K.I.M Nederland is op dit moment druk bezig met het realiseren van de nieuwbouw voor DL Logistics Group. Het nieuwe warehouse in Bodengraven zal aan de hoogte BREEAM – ‘Outstanding’ Eisen voldoen. Het is een mooi project, want DL en Jocotrans hebben zichzelf als doel gesteld dat het gebouw aan de hoogste duurzaamheidseisen moet voldoen.

Pagina 1 van 20  1 2 3 >  Laatste ⟩