Actueel

Hieronder treft u een overzicht van de laatste nieuw items.

KIM Nederland: nieuw concept voor het bouwen van Ulo cellen

Ulo staat voor Ultra Low Oxygine. Dit houdt in dat er extreem hoge eisen worden gesteld aan de gasdichtheid van de te bouwen ruimte. KIM Nederland heeft een nieuw concept welke volledig voorziet in de bouw én het gasdicht isoleren van cellen van onder andere fruit.

EIA subsidieregeling met K.I.M. Nederland

Bent u een ondernemer die investeert in duurzaamheid en energiebesparende technieken? Dan kunt u ook in 2012 weer gebruik maken van de Energie investeringsaftrek (EIA). Uw investering biedt dubbel voordeel: uw energiekosten gaan omlaag én u betaalt minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Beursnoviteiten op VersVakdagen

De tweede editie van VersVakdagen in de huidige vorm, voorheen V.V.W. Hardenberg, vindt van 13 tot en met 15 februari plaats in Evenementenhal Hardenberg. De eerste editie in de nieuwe opzet, waarbij de vakbeurs zich focust op vlees, AGF en delicatessen, blijkt een succes en dit belooft veel goeds voor de editie in 2012.

ELI-delegatie met Gerda Verburg op bedrijfsbezoek bij Smit’s Uien

Dat Smit’s Uien in Den Haag ‘dicht bij het vuur’ zit, bleek gisteren maar weer, toen de hoge heren en dames van het ministerie van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (ELI) op bezoek kwamen bij wellicht Europa’s grootste leverancier van vers geschilde uien, uienblokjes en uienringen voor de horeca, viswinkels en AGF.

Introductie nieuwe huisstijl en website K.I.M. Nederland B.V.

Het is zover! Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl en website!

Logistieke dienstverlening nog specifieker en flexibeler

BCS Coldstore & Logistics opent deze maand de uitgebreide en gerenoveerde bedrijfslocatie in Harderwijk. De logistiek dienstverlener kan klanten in de voedingsindustrie nog specifieker en flexibeler van dienst zijn.

Isolatiesysteembouw BCS in Harderwijk

De isolatiesysteembouw van de uitbreiding van BCS in Harderwijk is uitgevoerd door de bouwer van de grootste koel- en vrieshuizen in Nederland, K.I.M. Nederland uit Apeldoorn.

K.I.M. Nederland start met bouw Henri van de Bilt

Na de verwoestende brand in 2010, is Henri van de Bilt op het bedrijfsterrein aan de Goudwerf 9 begonnen met de nieuwbouw van een compleet nieuwe fabriek in Beuningen.

Pagina 18 van 19 ⟨ Eerste  < 16 17 18 19 >