Actueel

Hieronder treft u een overzicht van de laatste nieuw items.

BRESC: IN EEN DIALOOG ONTSTAAT IETS MOOIS

Bresc ontpopte zich van lokale slakkenteler tot knoflook- en kruidenspecialist voor de Europese gastronomiemarkt. De aanhoudende groei van het bedrijf vereist keuzes in grondstoffen, productie, duurzaamheid én huisvesting. Bresc koos voor nieuwbouw en ging een dialoog aan met Aan de Stegge Twello.

Nieuwbouw Vergeer Holland

In Bodegraven realiseren wij voor Vergeer Holland naast het huidige distributiecentrum een 22 meter hoog pand met een perceeloppervlak van 10.000 vierkante meter en een bruto vloeroppervlak van ongeveer 25.000 vierkante meter.

Nieuwbouw Udea in volle gang

De nieuwbouw van Udea is in volle gang. Algemeen directeur Erik Does maakte onlangs tijd vrij voor een rondleiding door het nieuwe pand dat gebouwd wordt op Foodpark Veghel, op een steenworp afstand van het huidige pand aan de Doornhoek.

Prefab plat dak biedt zekerheid in hallenbouw

Prefabricage van platte daken levert winst op bij de bouw van grote hallen en andere utilitaire gebouwen. Er zijn minstens zes redenen om te kiezen voor een prefab daksysteem, waaronder kwaliteit, garantie, snelheid van bouwen, esthetiek en duurzaamheid.

Opening nieuw pand Postuma AGF in IJsselmuiden

Deze maand betrok Postuma AGF haar nieuwe pand in IJsselmuiden. KIM Nederland bouwde hier aan mee.

Nieuwbouw Lidl Oosterhout opgeleverd

In opdracht van Lidl Nederland is KIM Nederland het afgelopen jaar volop bezig geweest met de realisatie van een nieuw distributiecentrum in Oosterhout. Op 7 november jl. is dit prachtige project opgeleverd.

HET GROOTSTE, NIEUWSTE EN MEEST DUURZAME DISTRIBUTIECENTRUM VAN LIDL STAAT IN OOSTERHOUT

Met de bouw van het nieuwe distributiecentrum op logistiek bedrijvenpark Park 15 in het Gelderse Oosterhout heeft Lidl haar duurzaamheidslat opnieuw hoger gelegd. In navolging van de distributiecentra in Heerenveen (BREEAM-NL-score: 74,5%) en Waddinxveen (92,4%) heeft Lidl in Oosterhout een distributiecentrum met een BREEAM-NL ‘Outstanding’ score van 95,3% gerealiseerd. Bouwbedrijf Van de Ven was net als bij de vorige twee dc’s van Lidl verantwoordelijk voor de bouw, waarin zoveel mogelijk duurzame materialen en installatietechnieken zijn toegepast.

Volleyballers Draisma Dynamo brengen jarige sponsor traktatie

Directie en personeel van KIM Nederland keken verbaasd op toen woensdagmiddag ineens de (bijna) complete selectie van Draisma Dynamo aan de Tweelingenlaan op de stoep stond. Als blijk van waardering voor de steun van de onlangs 50 jaar geworden specialist in isolatie-systeembouw kwamen de volleyballers hun sponsor feliciteren.

Pagina 3 van 21  < 1 2 3 4 5 >  Laatste ⟩