Actueel

Hieronder treft u een overzicht van de laatste nieuw items.

Bijzondere gift van K.I.M. Nederland 50-jarig jubileum

Al bij aanvang van het Tjommie Golf Event 3 oktober jl. ontving Hugo Tempelman, oprichter van partnerorganisatie Ndlovu Care Group in Zuid-Afrika, een mooie cheque. K.I.M Nederland BV vierde haar 50 jarig bestaan op Paleis Het Loo met een groot feest. De 900 genodigden gaven donaties in plaats van cadeau’s voor twee goede doelen, waaronder Tjommie.

Nieuwbouw Koninklijke Euroma Zwolle: hoogste punt bereikt

Het hoogste punt is bereikt bij de bouw van de nieuwe fabriek voor Koninklijke Euroma in Zwolle. De bouw loopt op schema en Euroma kijkt ernaar uit te verhuizen naar haar nieuwe hoofdkantoor volgend jaar.

Terugkijken: 50 jaar KIM

KIM bestaat 50 jaar! Bekijk de aftermovie van ons feest op paleis Het Loo. Ook de prachtige lasershow is de moeite waard.

Huzarenstuk Klaas Puul

VOLENDAM – Een enorme operatie dit jaar bij Klaas Puul. Met nieuwbouw, uitbreiding, een dubbele verhuizing, reorganisatie, een jubileumviering en ook nog eens een fusie met zalmgigant Foppen. Een huzarenstuk, zegt architect Gert de Vries tegen directielid Sander van den Berg.

Nieuwbouw Postuma AGF in afrondende fase

Tholen - Bij Postuma AGF wordt er met smart uitgezien naar de opening van het nieuwe pand. Gerald Voorinholt van Posthuma: “Onze streefdatum is dat we 1 december opengaan.”

KIM Nederland 50 jaar

Zaterdag 1 september 2018 vierde K.I.M. Nederland haar 50 jarig bestaan op Paleis Het Loo. Voor de 900 genodigden (relaties, werknemers, vrienden en familie) was het met recht een spetterend feest met grote artiesten.

Oprichter KIM kijkt ‘van boven’ mee bij jubileumfeest op paleis Het Loo

Met een keur aan artiesten vierde het Apeldoornse bedrijf KIM zaterdagavond zijn vijftigjarig bestaan in de tuinen van paleis Het Loo. Dat een bedrijf koel- en vriescellen bouwt, betekent niet dat het er altijd koeltjes aan toe moet gaan… Han Reinders en zijn collega’s haalden alles uit de kast voor een vorstelijk feest.

Magazine ter ere van ons 50-jarig bestaan!

K.I.M. Nederland bestaat 50 jaar en daar zijn we trots op! Ter ere van deze mooie mijlpaal hebben we een speciaal magazine laten maken, boordevol achtergrondinformatie, verhalen van vroeger en nu en een aantal mooie samenwerkingen.

Pagina 2 van 19  < 1 2 3 4 >  Laatste ⟩