Actueel

Hieronder treft u een overzicht van de laatste nieuw items.

Innovatief en bezielend in de koel- en vrieshuisbouw

In het magazine Logistiek Vastgoed wordt KIM Nederland uitgelicht over hoe innovatief en bezielend het bedrijf is in de koel- en vrieshuisbouw.

KIM Nederland in het magazine Food Locaties Nederland 2019/2020

Zojuist is het magazine FOOD Locaties Nederland 2019/2020 verschenen! Hierin staat een mooi artikel over de K.I.M. Nederland.

Uitbreiding Vion Boxtel

Vion moderniseert haar productielocatie in Boxtel om de concurrentiekracht op de nationale en internationale markten voor vlees te vergroten. Een deel van de activiteiten die op dit moment op de locatie in Scherpenzeel plaatsvinden, wordt geïntegreerd in de locatie in Boxtel.

Nieuwbouw Sligro Breda

Op het voormalig terrein van Philips en Bosch in Breda zijn de bestaande panden gesloopt en heeft Sligro Food Group een nieuw bedrijfspand ontwikkeld. Het bedrijfspand van circa 24.000m² bestaat uit een vriescel, een koelcel, een gekoelde expeditie, een DKW, een emballage afdeling en een kantoor gedeelte. Het pand is voorzien van twee laadkuilen met 33 dockdeuren. De gevels en binnenwanden bestaan uit K.I.M. PIR sandwichpanelen. Het project is uitgevoerd op basis van een BREEAM outstanding certificaat. Verder behoort de complete terreininrichting inclusief beplanting, verharding en asfalt tot de opdracht.

Nieuwbouw DL Logistics Group

K.I.M Nederland is op dit moment druk bezig met het realiseren van de nieuwbouw voor DL Logistics Group. Het nieuwe warehouse in Bodengraven zal aan de hoogte BREEAM – ‘Outstanding’ Eisen voldoen. Het is een mooi project, want DL en Jocotrans hebben zichzelf als doel gesteld dat het gebouw aan de hoogste duurzaamheidseisen moet voldoen.

Vrieshuis Grolleman Coldstore Apeldoorn

Grolleman Coldstore is een logistieke dienstverlener voor klanten die producten willen laten verpakken, koelen, invriezen en opslaan.

Nieuwbouw Aviko Steenderen *UPDATE*

Aardappelverwerkend bedrijf Aviko in Steenderen verdeelt de kant-en-klare producten tot nu toe over ‘diverse vrieshuizen over het hele land’.

Kloosterboer Lelystad officieel geopend

Op donderdag 13 juni is Kloosterboers nieuwste, volledig geautomatiseerde, multi-user hoogbouwvrieshuis officieel geopend. De openingshandeling werd verricht door door Erwin Pardon (Regional President, Continental Europa MENA & Lutosa), Janneke Sparreboom (Wethouder Gemeente Lelystad) en Alex Kloosterboer (CEO Kloosterboer).

Pagina 2 van 21  < 1 2 3 4 >  Laatste ⟩