Volleyballers Draisma Dynamo brengen jarige sponsor traktatie

Voor koel- en vriescellen

KIM Nederland, sinds 1968 actief in de isolatiesysteembouw

Volleyballers Draisma Dynamo brengen jarige sponsor traktatie

Directie en personeel van KIM Nederland keken verbaasd op toen woensdagmiddag ineens de (bijna) complete selectie van Draisma Dynamo aan de Tweelingenlaan op de stoep stond. Als blijk van waardering voor de steun van de onlangs 50 jaar geworden specialist in isolatie-systeembouw kwamen de volleyballers hun sponsor feliciteren.

Als cadeau had de delegatie van Draisma Dynamo een ingelijst shirt én een overheerlijke taart meegebracht. Deze attenties werden overhandigd aan algemeen directeur Han Reinders en commercieel directeur Elbert-Jan Drieënhuizen van KIM Nederland. De naam van het Apeldoornse familiebedrijf prijkt komend seizoen prominent op het shirt van twaalfvoudig landskampioen.

Peter de Vries, voorzitter van de Stichting Topvolleybal Dynamo, nodigde de KIM Nederland-directie en het personeel uit om op korte termijn in de Draisma Dynamo Arena een wedstrijd van de Apeldoornse titelaspirant bij te wonen. Draisma Dynamo-trainer Redbad Strikwerda zegde toe sportieve ‘KIM’ers’ eerdaags tijdens een clinic eens uitgebreid onder handen te nemen.

  

 

Bron: http://www.draismadynamo.nl

terug naar overzicht