Project aanpak

Voor koel- en vriescellen

KIM Nederland, sinds 1968 actief in de isolatiesysteembouw

Project aanpak

Binnen het K.I.M. Concept zijn alle werkfasen geprofessionaliseerd met positieve gevolgen voor de effectiviteit: de werkvoorbereiding, het projectmanagement, maar vooral de kwaliteitscontrole en de communicatie.

Het accent is komen te liggen op een perfecte voorbereiding, waarbij problemen worden uitgesloten voordat ze zich aandienen. Ook hanteren wij korte communicatielijnen naar de klant, de toeleveranciers en de projectmanagers in de bouw. K.I.M. Nederland levert extra kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Voorop staan flexibiliteit en meedenken met de klant en zijn belangen. Hand in hand met een maximale prestatie op de bouwplaats met een minimum aantal mensen.

In samenwerking met architecten en u als opdrachtgever zijn wij in staat om een economisch, logistiek en veterinair ontwerp te realiseren.

Door onze knowhow en ervaring in dampdiffusie en thermisch bouwen te combineren met de gestelde overheidseisen (brandwerendheids- en veterinaire eisen), is K.I.M. Nederland uw ideale partner om, in een zo vroeg mogelijk stadium, bij uw bouwplannen te betrekken.

Het vanuit deze ervaring uitdetailleren, tekenen van projecten en meedenken met de klant leidt tot een hoge mate van efficiency op de bouw. En dat resulteert in een eindproduct van onbetwistbaar hoge kwaliteit.