Organisatie

Afdeling verkoop

Alles wat wij doen begint bij u, onze klant. Wij vinden het belangrijk om goed te kijken en te luisteren naar de marktwensen en –problemen, om die daarna in oplossingen te vertalen. Dit is het dagelijkse aandacht- en werkterrein van onze organisatie en afdeling verkoop. Steeds weer wordt daar gekeken naar welke oplossing het beste aansluit bij de problemen en vragen van onze klanten.

Afdeling Werkvoorbereiding en projectbegeleiding

Onze afdeling Werkvoorbereiding en projectbegeleiding beschikt over een ruime ervaring in het ontwerpen, tekenen en begeleiden van projecten. In samenwerking met architect en opdrachtgever realiseren wij economische, logistieke en veterinaire ontwerpen. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de ins and outs van wetgeving en bouwvoorschriften. Ook kunnen wij een advies voor u uitwerken dat is toegesneden op een ontwerp. Kwaliteit is hierbij altijd ons uitgangspunt.

Montage

De kwaliteit van een goed product gaat verloren indien het wordt aangebracht door verkeerde handen. Vandaar dat K.I.M. Nederland voor de montage uitsluitend eigen mensen inzet. Onze vakbekwame, gemotiveerde en VCA-gecertificeerde medewerkers kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Bij K.I.M. Nederland staat klantgericht denken en doen voorop. De combinatie van hoogwaardige materialen en vakbekwaam, gemotiveerd personeel leidt tot een kwalitatief optimaal eindproduct. Wij voelen ons zeer betrokken bij het ontwerp, de constructie en de uitvoering, wat ondermeer wordt gekenmerkt door een grote flexibiliteit in het inspelen op uw wensen.

Zetterij

Onze onderneming hanteert uiterst flexibele en tegelijkertijd bijzonder accurate productiemethoden. Wij kennen korte besluitlijnen en beschikken over een eigen afdeling plaatbewerking. Zo kunnen wij snel reageren op nieuwe ontwikkelingen in zowel de ontwerp- als de productiefase. Deze combinatie van factoren beperkt de productietijd tot het absolute minimum en is daarmee zeer kosteneffectief. Alles is geprefabriceerd en perfect op elkaar afgestemd met positieve gevolgen voor een efficiënte en probleemloze montage.