Samenwerking

Voor koel- en vriescellen

KIM Nederland, sinds 1968 actief in de isolatiesysteembouw

Samenwerking

Al onze inspanningen zijn gericht op het handhaven van ons hoge kwaliteitsniveau. Wij bedenken, fabriceren, bouwen en installeren en zorgen dat het geleverde product in topvorm blijft.

isocab2.jpg

K.I.M. Nederland is de grootste verwerker van geïsoleerde wand- en dakpanelen van ons land. Die leidende positie kan alleen functioneren als je, zoals wij, over een perfecte toeleveringspartner beschikt. Wij werken al jaren samen met ISOCAB, producent van wereldfaam met productiebedrijven in België, Frankrijk en Duitsland. In de ultramoderne fabrieken van ISOCAB worden industriële sandwichpanelen met PUR, PIR en steenwolisolatie, alsmede trapeziumvormige staalplaatprofielen voor dak- en gevelbekleding geproduceerd. Door de korte productietijd, de optimale afwerking (die zelfs aan de hoogste HACCP-normen voldoet) en milieuvriendelijkheid van het product is er geen betere keuze voor de bouw van koel-, vries- en industriële gebouwen.

cool-it1.jpg

Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk. Die deur is het visitekaartje, zowel technisch als qua afwerking. Logisch dat wij de hoogste eisen stellen aan onze deuren. Vandaar de keuze voor slechts één toeleverancier en dat al jaren lang: COOL IT, de Duitse deurenfabrikant met een internationale reputatie, gespecialiseerd in koel-, vries- en bedrijfsdeuren voor onze sector.

COOL IT biedt alles wat een klant verwacht van een degelijke koel- of vriesdeur. Elke dag opnieuw wordt dat in de praktijk bevestigd. Het K.I.M. Concept vraagt om extra kwaliteit. Die vinden wij bij COOL IT, waar steeds weer een extra 'draai' wordt gegeven aan kwaliteit en innovatie. Bij al onze projecten is de COOL IT- deur het ‘sluitstuk’ van een sterk staaltje techniek in isolatiesysteembouw.