Projecten

Voor koel- en vriescellen

KIM Nederland, sinds 1968 actief in de isolatiesysteembouw

Projecten in uitvoering

Nieuwbouw MSD - Haarlem

Voor geneesmiddelenproducent MSD bouwen Voortman Steel Construction en bouwbedrijf Akor een coldstore, een gekoelde opslagruimte voor vaccins. De nieuwbouw in Haarlem bestaat uit een expeditieruimte, een opslagruimte en een kantoor.

Uitbreiding Vion Boxtel

Vion moderniseert haar productielocatie in Boxtel om de concurrentiekracht op de nationale en internationale markten voor vlees te vergroten. Een deel van de activiteiten die op dit moment op de locatie in Scherpenzeel plaatsvinden, wordt geïntegreerd in de locatie in Boxtel.

Nieuwbouw Sligro Breda

Op het voormalig terrein van Philips en Bosch in Breda zijn de bestaande panden gesloopt en heeft Sligro Food Group een nieuw bedrijfspand ontwikkeld. Het bedrijfspand van circa 24.000m² bestaat uit een vriescel, een koelcel, een gekoelde expeditie, een DKW, een emballage afdeling en een kantoor gedeelte. Het pand is voorzien van twee laadkuilen met 33 dockdeuren. De gevels en binnenwanden bestaan uit K.I.M. PIR sandwichpanelen. Het project is uitgevoerd op basis van een BREEAM outstanding certificaat. Verder behoort de complete terreininrichting inclusief beplanting, verharding en asfalt tot de opdracht.

Nieuwbouw Kippie

Onlangs tekenden Arnaud van der Eijk van Wayland Developments en Willem Krijgsman van Kippie de koopovereenkomst voor de grond in Waddinxveen op het BusinessPark Vredenburgh.

Nieuwbouw Vergeer Holland

In Bodegraven realiseren wij voor Vergeer Holland naast het huidige distributiecentrum een 22 meter hoog pand met een perceeloppervlak van 10.000 vierkante meter en een bruto vloeroppervlak van ongeveer 25.000 vierkante meter.

Nieuwbouw Vrieshuis Grolleman Coldstore b.v.

Grolleman Coldstores is de complete dienstverlener voor bedrijven die hun producten willen laten verpakken, koelen, invriezen en/of opslaan.

Nieuwbouw Hanos Hengelo

De vergunning voor de nieuw te bouwen vestiging van Hanos, internationale horeca groothandel, in Hengelo (o) is verleend. Het gaat om een middelgrote vestiging die Twente kan bedienen. Het hele gebouw is ruim 10.000 m2 groot en bestaat deels uit 2 bouwlagen. Het is zowel een groothandel , met zelfbediening voor klanten, als een distributiecentrum voor de omgeving.

Nieuwbouw Koninkljike Euroma Zwolle: hoogste punt bereikt

Het hoogste punt is bereikt bij de bouw van de nieuwe fabriek voor Koninklijke Euroma in Zwolle. De bouw loopt op schema en Euroma kijkt ernaar uit te verhuizen naar haar nieuwe hoofdkantoor volgend jaar.
Pagina 1 van 7  1 2 3 >  Laatste ⟩