Projecten

Voor koel- en vriescellen

KIM Nederland, sinds 1968 actief in de isolatiesysteembouw

Projecten in uitvoering

Nieuwbouw duurzaam vrieshuis van Aviko in Steenderen

Het vrieshuis van Aviko heeft afgelopen maandag het BREEAM-NL Outstanding certificaat ontvangen voor het nieuwe vrieshuis. Het gebouw in Steenderen voldoet met het certificaat aan de hoogste duurzaamheidseisen.

Nieuwbouw coldstore met keurpunt op Maasvlakte

Logistiek dienstverlener Eurofrigo is begonnen met de bouw van een nieuw koelhuis op de Maasvlakte. De nieuwe coldstore is de zesde locatie van Eurofrigo in Nederland. In de nieuwbouw komt tevens een hypermodern veterinair keurpunt. Naar verwachting wordt de nieuwe coldstore van Eurofrigo medio 2021 opgeleverd.

Nieuwbouw Transportbedrijf Coenen Boxmeer en dochteronderneming Districenter Cuijk

Transportbedrijf Coenen Boxmeer en dochteronderneming Districenter Cuijk gaan verhuizen naar Bedrijvenpark Laarakker.

Nieuwbouw dc Lidl in Almere

De distributiecentra die Lidl de afgelopen jaren in Nederland liet bouwen waren stuk voor stuk extreem duurzaam. Dat geldt ook voor het mega-dc dat de supermarktketen gaat realiseren in Almere. De duurzaamheidslat ligt nu nog hoger dan voorheen met het streven naar een pand dat voldoet aan de hoogste BREEAM eisen: 5 sterren 'outstanding'.

Nieuwbouw MSD - Haarlem

Voor geneesmiddelenproducent MSD bouwen Voortman Steel Construction en bouwbedrijf Akor een coldstore, een gekoelde opslagruimte voor vaccins. De nieuwbouw in Haarlem bestaat uit een expeditieruimte, een opslagruimte en een kantoor.

Uitbreiding Vion Boxtel

Vion moderniseert haar productielocatie in Boxtel om de concurrentiekracht op de nationale en internationale markten voor vlees te vergroten. Een deel van de activiteiten die op dit moment op de locatie in Scherpenzeel plaatsvinden, wordt geïntegreerd in de locatie in Boxtel.

Nieuwbouw Sligro Breda

Op het voormalig terrein van Philips en Bosch in Breda zijn de bestaande panden gesloopt en heeft Sligro Food Group een nieuw bedrijfspand ontwikkeld. Het bedrijfspand van circa 24.000m┬▓ bestaat uit een vriescel, een koelcel, een gekoelde expeditie, een DKW, een emballage afdeling en een kantoor gedeelte. Het pand is voorzien van twee laadkuilen met 33 dockdeuren. De gevels en binnenwanden bestaan uit K.I.M. PIR sandwichpanelen. Het project is uitgevoerd op basis van een BREEAM outstanding certificaat. Verder behoort de complete terreininrichting inclusief beplanting, verharding en asfalt tot de opdracht.

Nieuwbouw Kippie

Onlangs tekenden Arnaud van der Eijk van Wayland Developments en Willem Krijgsman van Kippie de koopovereenkomst voor de grond in Waddinxveen op het BusinessPark Vredenburgh.
Pagina 1 van 7  1 2 3 >  Laatste ⟩