Projecten

Voor koel- en vriescellen

KIM Nederland, sinds 1968 actief in de isolatiesysteembouw

Projecten in uitvoering

Rodé Vis vanuit de lucht

Wat is de stand van zaken bij het project Rodé Vis? Bekijk het vanuit de lucht.

Nieuwbouw Kloosterboer in Lelystad

Logistieke dienstverlener Kloosterboer is in Lelystad begonnen met de bouw van een nieuw state-of-the-art volautomatisch hoogbouw vrieshuis met een capaciteit van 40.000 pallets.

Nieuwbouw van Oers in Dinteloord

Midden in haar teeltgebied van sperziebonen en spruiten start Van Oers United met de bouw van een nieuwe locatie.

Nieuwbouw Hems in OSS

In Oss realiseren wij nieuwbouw voor Hems/Fortuna. Het project verloopt conform de lean planning, mede door dagelijks overleg met de voorlieden, en zal medio november 2017 worden opgeleverd.

Nieuwbouw VTS in Boxmeer

In april zal op industrieterrein Saxe Gotha in Boxmeer gestart worden met de nieuwbouw van Verdijk Transport. Dit nieuwe, moderne pand wordt ruim 2 voetbalvelden groot en zal volledig ingericht zijn op crossdocking en langdurige opslag van farmaceutische producten.

Nieuwbouw PAS in Berkel-Enschot

KIM Nederland en Aan de Stegge Twello hebben de handen ineen geslagen om dit nieuwbouwproject voor opdrachtgever Pas Rokerij Specialiteiten te realiseren.

Bouw nieuw distributiecentrum voor Lidl in Southampton door KIM Nederland

Hoewel er slechts een smalle zee ligt tussen Nederland en Engeland is er, wat bouwen betreft, een wereld van verschil. Dat kunnen de Nederlandse bouwpartijen die betrokken zijn bij de nieuwbouw van het distributiecentrum voor Lidl in Southampton beamen.

Stand van de bouw Fresh-Care Convenience

In opdracht van Fresh-Care Convenience, onderdeel van Staay Food Group, realiseert Heembouw een high-tech groentensnijderij en productiesite voor kant en klaar maaltijden op de Poort van Dronten.
Pagina 4 van 7 ⟨ Eerste  < 2 3 4 5 6 >  Laatste ⟩