Projecten

Voor koel- en vriescellen

KIM Nederland, sinds 1968 actief in de isolatiesysteembouw

Projecten in uitvoering

Nieuwbouw Vergeer Holland

In Bodegraven realiseren wij voor Vergeer Holland naast het huidige distributiecentrum een 22 meter hoog pand met een perceeloppervlak van 10.000 vierkante meter en een bruto vloeroppervlak van ongeveer 25.000 vierkante meter.

Nieuwbouw Vrieshuis Grolleman Coldstore b.v.

Grolleman Coldstores is de complete dienstverlener voor bedrijven die hun producten willen laten verpakken, koelen, invriezen en/of opslaan.

Nieuwbouw Hanos Hengelo

De vergunning voor de nieuw te bouwen vestiging van Hanos, internationale horeca groothandel, in Hengelo (o) is verleend. Het gaat om een middelgrote vestiging die Twente kan bedienen. Het hele gebouw is ruim 10.000 m2 groot en bestaat deels uit 2 bouwlagen. Het is zowel een groothandel , met zelfbediening voor klanten, als een distributiecentrum voor de omgeving.

Nieuwbouw Koninkljike Euroma Zwolle: hoogste punt bereikt

Het hoogste punt is bereikt bij de bouw van de nieuwe fabriek voor Koninklijke Euroma in Zwolle. De bouw loopt op schema en Euroma kijkt ernaar uit te verhuizen naar haar nieuwe hoofdkantoor volgend jaar.

Nieuwbouw Postuma AGF in afrondende fase

Tholen - Bij Postuma AGF wordt er met smart uitgezien naar de opening van het nieuwe pand. Gerald Voorinholt van Posthuma: "Onze streefdatum is dat we 1 december opengaan."

​Nieuwbouw vijfde vestiging Rodé Vis

URK - De directie van Zalmrokerij Rodé Vis heeft op vrijdagmorgen 7 april de eerste paal geslagen voor de bouw van de vijfde vestiging van het bedrijf op Urk.

Nieuwbouw Udea

In Veghel starten we over een paar weken met de nieuwbouw voor Udea/Ekoplaza. Het gaat om een wereldprimeur op gebied van geconditioneerde warehousing inclusief een kantoorgebouw met een totaal oppervlak van ongeveer 32.000 vierkante meter.

Nieuwbouw Van Melik

Van Melik Food Groep in Hoensbroek, bekend van de Bufkes-broodjesketen en de Van Melik-slagerijen, gaat een groot productiebedrijf bouwen en heeft daarnaast familiebedrijf Bleijlevens Vleeswaren in Simpelveld overgenomen.
Pagina 2 van 7  < 1 2 3 4 >  Laatste ⟩