Projecten in uitvoering

Nieuwbouw Aviko Steenderen *UPDATE*

De bouw van het innovatieve, volledig geautomatiseerde vrieshuis voor Aviko te Steenderen, gaat voorspoedig. Naast maximale duurzaamheidsinspanningen (BREEAM-NL Outstanding), vereist het toekomstige productieproces van Aviko slimme engineering van het nieuwe gebouw.

Nieuwbouw DL Logistics Group

K.I.M Nederland is op dit moment druk bezig met het realiseren van de nieuwbouw voor DL Logistics Group. Het nieuwe warehouse in Bodengraven zal aan de hoogte BREEAM – ‘Outstanding’ Eisen voldoen. Het is een mooi project, want DL en Jocotrans hebben zichzelf als doel gesteld dat het gebouw aan de hoogste duurzaamheidseisen moet voldoen.

HET GROOTSTE, NIEUWSTE EN MEEST DUURZAME DISTRIBUTIECENTRUM VAN LIDL STAAT IN OOSTERHOUT

Met de bouw van het nieuwe distributiecentrum op logistiek bedrijvenpark Park 15 in het Gelderse Oosterhout heeft Lidl haar duurzaamheidslat opnieuw hoger gelegd. In navolging van de distributiecentra in Heerenveen (BREEAM-NL-score: 74,5%) en Waddinxveen (92,4%) heeft Lidl in Oosterhout een distributiecentrum met een BREEAM-NL ‘Outstanding’ score van 95,3% gerealiseerd. Bouwbedrijf Van de Ven was net als bij de vorige twee dc’s van Lidl verantwoordelijk voor de bouw, waarin zoveel mogelijk duurzame materialen en installatietechnieken zijn toegepast.

Nieuwbouw distrubitiecentrum HelloFresh in Bleiswijk

KIM Nederland bouwt mee aan het nieuwe distributiecentrum van HelloFresh in Bleiswijk.

Interne verbouwing en uitbreiding Plaza Foods

Plaza Food gaat een bestaand complex betrekken en verbouwen aan de Oostkanaaldijk 110 in Nijmegen.

Nieuwbouw koelcellen Scherpenhuizen te Eindhoven.

KIM Nederland gaat in opdracht van Scherpenhuizen de inpandige koelcellen en aanverwante onderdelen leveren en monteren bij het nieuw te bouwen distributiecentum Scherpenhuizen te Eindhoven.

Nieuwbouw Farmview te Zeewolde

Dit project betreft de nieuwbouw van een gebouw met een aantal productieruimten waar babyvoeding wordt geproduceerd.

Grolleman Coldstore Apeldoorn

Uitbreiding bestaande koel en vriesopslag en aanpassingen ten behoeve van BREEAM aan bestaande kantoorgebouw en koel- en vriesopslag.
Pagina 1 van 2  1 2 >