Nieuwbouw koelcellen Scherpenhuizen te Eindhoven.

KIM Nederland gaat in opdracht van Scherpenhuizen de inpandige koelcellen en aanverwante onderdelen leveren en monteren bij het nieuw te bouwen distributiecentum Scherpenhuizen te Eindhoven. De nieuw te bouwen DC Scherpenhuizen te Eindhoven zal naar verwachting op 1 januari 2017 in gebruik worden genomen.

De firma Scherpenhuizen is gespecialiseerd in de import en export, op- en overslag, verpakking en distributie van groente, fruit en exoten. De onderneming heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een moderne vers leverancier, met een volledig assortiment aan groente en fruit. Van aanschaf tot de levering van de producten aan de klanten: alle activiteiten worden door Scherpenhuizen uitgevoerd, of het nu gaat om order picking, productafhankelijke opslag, gekoeld transport, verpakken, groeperen, sorteren, etiketteren of ompakken van het product.

De nieuwe bedrijfslocatie bestaat uit een totaaloppervlakte van 35.000 m². Van de grote loods van 18.000 m² is 12.000 m² geklimatiseerd en 2.500 m² gekoeld.

terug naar overzicht