Service

Service

KIM Nederland is zich ervan bewust dat de kwaliteit van onze producten en van ons werk rechtstreeks van invloed is op de gang van zaken binnen uw bedrijf. Vandaar dat wij zelf de hoogste eisen stellen aan de door ons geleverde en gemonteerde deuren en panelen.

Bij vragen, problemen of storingen kunt u een beroep doen op onze servicedienst. Naast deskundige servicemonteurs, beschikken wij over een ruime onderdelenvoorraad zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

 

Onderhoud

MET EEN ONDERHOUDSCONTRACT VAN KIM NEDERLAND BEPERKT U RISICO’S EN DE KANS OP STORINGEN TOT EEN MINIMUM!

Voor het optimaal en storingsvrij functioneren van uw deuren is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Het uitbesteden daarvan aan KIM Nederland zorgt voor probleemloos gebruik. Desgewenst ontzorgen wij u volledig door het onderhoud van uw totale deurenpakket op fullservice basis van u over te nemen.

Naast dat u dan geen omkijken meer heeft naar uw deuren, houdt u de kosten binnen de perken en wordt de levensduur verlengd. Het tijdig opmerken en verhelpen van eventuele schade en slijtage kan grotere problemen voorkomen waardoor uw deuren langer meegaan. Na elke onderhoudsbeurt ontvangt u een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden. Daarmee voldoet u tevens aan de Arbeidsinspectie-eisen. Vraag naar de mogelijkheden.