1. Home
  2. Oplossingen
  3. Cleanrooms
Hygiënisch bouwen op cleanroomniveau

Hygiënisch bouwen op cleanroomniveau

Het produceren en distribueren volgens GMP- en GDP-richtlijnen is in de farmacie en gezondheidszorg een absolute basisvereiste. Hygiënisch bouwen vormt hierbij een belangrijk uitgangspunt en ook zorgvuldige compartimentering is inmiddels niet meer weg te denken. Ook moet aan specifieke verzekeringsclausules en preventie-eisen worden voldaan. Het K.I.M. Concept met thermisch isolerende, hygiënische én brandwerende bouwoplossingen sluit hier naadloos bij aan en is bij uitstek geschikt voor geconditioneerde cleanrooms.

Wij werken voor

Intermezzo
Hanos
New forrest
Picnic
Euroma
Beyond meat
Lau van Haren
VTS
Esro
Mulder
Vergeer
Oriental
Redefine Meat
Diverspack
Scherpenhuizen
Verstegen
Hekos
Brocacef
Henri
Padifood
Froster
Urker Zalmhuys
Poiesz
Coenen transport
UPS
Hessing
Daelmans
Jumbo
DHL
Go tan
Vice Versa
Meatfriends
Kramers
Wolter Koops
Movianto
Mooijer-Volendam
Kaaspack
Fix Fisch
Baarssen
Dayseaday
VHC
Vepo cheese
Schoonderwoerd
Van Loon vlees
Ekro
Grolleman
Mola
Huuskes
Muller
Kotra
Gepo
Van Rooi meat
De Menken keuken
Boermarke
Rode vis
Uitgekookt