Distributiecentra

Nederland - distributieland. Ons land telt een groot aantal gespecialiseerde bedrijven met veel knowhow op het gebied van opslag, distributie en logistiek.

Bij bouwplannen voor een nieuw distributiecentrum komt tegenwoordig echter meer kijken dan goed doordachte logistiek alleen; het gaat ook om toekomstig gebruik. Een modern, toekomstbestendig distributiecentrum is daarom voorzien van de juiste isolatie voor energiebesparing en veiligheid, en is multifunctioneel. Voor een optimale aanpak en realisatie van de plannen wordt K.I.M. Nederland bij voorkeur al vroeg betrokken bij het overleg tussen opdrachtgever, architect en (bouwkundig) adviseur.

Door de inbreng van onze kennis en evaring zorgen wij ervoor dat de plannen in haalbare oplossingen voor zowel de energiebesparende- als de brandwerende isolatie worden omgezet. Ook op logistiek gebied kunnen wij u van dienst zijn; als grootste verwerker van geïsoleerde wand- en dakpanelen van ons land beschikken wij immers over een schat aan kennis en ervaring.

Bij toekomstbestendig bouwen hoort vooruitkijken. Door nu al met alle eventualiteiten rekening te houden worden kostbare aanpassingen achteraf vermeden.

K.I.M. Nederland levert en plaatst isolerende panelen voor binnen- en buitenwanden en daken van distributiecentra. Energiebesparend en/of brandwerend. En bovenal toekomstbestendig zodat ze in de toekomst altijd snel en flexibel kunnen worden aangepast als veranderende bedrijfsomstandigheden daarom vragen.