Koel- en vriestransporteurs/Coldstores

Voor koel- en vriescellen

KIM Nederland, sinds 1968 actief in de isolatiesysteembouw

Koel- en vriestransporteurs/Coldstores

K.I.M. Nederland is groot geworden met het isoleren van koel- en vriescellen en -huizen; al sinds 1968 onze specialiteit. Daarom weten wij als geen ander dat het in deze bedrijfstak allang niet meer om koelen en vriezen alleen gaat.

De huidige tijd vraagt om extra services, steeds verdergaande specialisatie en dienstverlening op maat, wat gevolgen heeft voor het ontwerp en voor de bouwkundige eisen en -voorzieningen. Wie vooruitkijkt en daar nu al rekening mee houdt, vermijdt kostbare aanpassingen achteraf. Het loont daarom, om al in de ontwerp- en plan van aanpakfase keuzes te maken die straks, bouwkundig gezien, geen hindernis vormen voor het inhaken op toekomstige ontwikkelingen in de branche. Die keuzes betreffen bijvoorbeeld het type draagconstructie en de dak- en vloeropbouw. Ook het interne transport en de afvoer van producten zonder de koudeketen en de koelcondities te verstoren verdienen aandacht.

Bij al deze en andere keuzes en opties is K.I.M. Nederland uw ervaren en deskundige partner. Wij adviseren en begeleiden u vanaf het allereerste ontwerp tot en met de uiteindelijke inrichting en zorgen voor een vakkundige montage van isolatiepanelen en -deuren.