Vleesverwerkende industrie

Voor koel- en vriescellen

KIM Nederland, sinds 1968 actief in de isolatiesysteembouw

Vleesverwerkende industrie

Het behoeft nauwelijks toelichting dat in de vlees- en visverwerkende industrie hoge eisen worden gesteld aan de hygiëne. En dan vooral in productie-, verwerking- en andere ruimtes waar onverpakt voedsel wordt behandeld, verwerkt en verpakt.

Het zorgen voor voedselveiligheid in deze ruimtes is een absolute must. Dat betekent hoge eisen aan een voedselveilige en veterinaire afwerking van deze ruimtes, zodanig dat er optimaal kan worden schoongemaakt en dat vuil zich nergens kan ophopen of hechten. K.I.M. Nederland heeft een grote ervaring in de afwerking van ruimtes in de vlees- en visverwerkende industrie.

Met onze gladde wanden en plafonds, en doordachte oplossingen voor de aansluitingen tussen verticale- en horizontale oppervlakten, kunnen deze ruimtes prima worden schoongehouden en kan er hygiënisch (HACCP, BRC) worden gewerkt. Naast een optimaal gladde afwerking werken wij met schimmelwerende kit en zorgen wij ervoor dat bevestigingen en andere uitstekende delen optimaal, en waar mogelijk onzichtbaar, worden afgedekt.